.

Hjemmeside på en weekend - med Stone's Webwriter 4.0

ww4
På denne side kan du downloade de øvelsesfiler, der anvendes i hæftet 'Hjemmeside på en weekend - med Stone's WebWriter 4.0'. Filerne er pakket i zip-arkiver og er organiseret efter kapitel. For at pakke filerne ud, skal du anvende WinZip eller lignende programmer. Windows XP og Vista understøtter automatisk zip-filer.

WW4 Øvelsesfiler
OBS
: Programmet 'Webwriter 4.0' kan downloades fra www.webwriter.dk.

Links
Stoneware
Hjemstedet for WebWriter's programmør. Han har også andre progammer på samvittigheden.
HTML Hent komplet hjælpefil til HTML
JavaScript Hent komplet hjælpefil JavaScript
CSS Hent komplet hjælpefil til Cascading Style Sheets (typografiark).

Alle tre hjælpefiler kan integreres i WebWriter 4.0

HTML.dk - Masser af hjælp at hente.
www.htmlgoodies.com - Masser af mums for webdesignere.
The Bare Bones Guide To HTML - Download komplet guide til alle HTML-tags der findes.

For at læse pdf-filer, skal du have Adobe Reader (tidl. Acrobat Reader) installeret på din pc.

Ophavsret
Ophavsretten til alle billeder tilhører Palle Bruselius, bortset fra de nedenfor nævnte. Copyright 2004 by Palle Bruselius.
Billederne må anvendes til private formål samt undervisning, hvor hæftet benyttes som undervisningsmateriale. Billederne må ikke vises offentligt, bortset i undervisningslokalet. Billederne skal være forbeholdt kursisterne, og der må således ikke være offentlig adgang til billederne, herunder heller ikke på undervisningsstedets website. Billederne må ikke anvendes i andre sammenhænge, kommercielle eller ej. Billederne må ikke anvendes på private websites eller på anden måde offentliggøres af private.
Billederne må ikke gøres til genstand for kommerciel anvendelse eller videresalg uden forudgående skriftlig aftale med Palle Bruselius..
Ønskes et eller flere billeder anvendt til kommercielle formål, bedes man venligst kontakte Palle Bruselius.

Fejl i forbindelse med Grafisk Editor
En del læsere af mit hæfte har kontaktet mig med spørgsmål om en fejl, der opstår ved brug af Grafisk Editor.
Den grafiske editor er baseret på en bestemt komponent fra Microsoft. Komponenten skal være installeret for at editoren kan virke. Desværre bliver det endnu mere kringlet.
I 2005 lavede Microsoft en opdatering - KB 891781 - af komponenten, og det medførte fejlene i Grafisk Editor.
i følge programmøren af WebWriter - Steen Hjelmstrand - frigav Microsoft på et tidspunkt en rettelse. Denne er blot ikke længere tilgængelig. Man skal, så vidt jeghar forstået, kontakte Microsoft og skrive under på, at man ikke vil redistribuere filen.
Den grafiske editor er fjernet i den seneste udgave af programmet - version 4.1. Det skyldes dels, at Microsoft ikke - i følge Hjemstrand - yder ordentlig support vedrørende den benyttede komponent, og dels at komponenten ikke distribueres med Windows Vista og Internet Explorer 7.