.

Paint Shop Pro X

PSP7
På denne side kan du downloade de øvelsesfiler, der anvendes i hæftet 'Paint Shop Pro X'. Filerne er pakket i zip-arkiver og er organiseret efter kapitel. For at pakke filerne ud, skal du anvende WinZip eller lignende programmer. Windows XP og Vista kan dog håndtere arkiverne uden zip-programmer. Du kan ligeledes downloade ekstra kapitler i pdf-format. Ønsker du ikke at downloade filerne, kan du i stedet bestille dem på cd-rom ved at sende en e-mail til mig. Cd'en koster kr. 50,-. Betaling skal ske enten kontant eller ved overførsel til bankkonto. Der sendes ikke pr. efterkrav. Bemærk, at der kan være op til en uges ekspeditionstid på bestilte cd'er.

Øvelsesfiler:
I gang med PSPX 1
I gang med PSPX 2
Billedbehandling 1
Billedbehandling 2
Filtre
Udgiv med PSP X
Tegneredskaber
Scanner og digitalkamera

Ekstra kapitler:
Animation Shop
Picture Tubes
Filformater

Mesterfotograf for en dag
Tekst i PSPX

Ekstra øvelsesfiler:
Animation Shop - øvelsesfiler
Mesterfotograf
Tekst i PSPX

Links

Corel
Corel har købt JASC, der hidtil har stået for Paint Shop Pro X. Hent opdateringer, ekstra filer og meget andet her.

Alien Skin
Dette er nogle af de skrappe drenge, når det gælder udvikling af plug-ins (filtre). Du kan downloade en demo-version af deres berømte Eye Candy plug-in, der indeholder en masse flotte filtereffekter. De har dog også andet på repertoiret.
 Paint Shop Pro Users Group
En psp brugergruppe. Den er svær at komme udenom. Find kurser, nyheder, anmeldelser, galleri, tips og meget andet. Melder du dig ind i brugergruppen, får du adgang til nyhedsbreve, rabat på programmer etc.

Andromeda
Et firma der udvikler plug-ins (filtre) af meget høj kvalitet. Tag et kig på deres website. Det er ren guf.

Ansel Adams website
Website for mesterfotografen Ansel Adams. Her kan du se eksempler på en lang række af hans værker. Du kan også bestille tryk af hans billeder.
 
Ophavsret
Ophavsretten til alle billeder samt tekst tilhører Palle Bruselius, bortset fra de nedenfor nævnte. Copyright 2004 og 2006 by Palle Bruselius.
Billederne må anvendes til private formål såvel som undervisning, hvor hæftet benyttes som undervisningsmateriale. Billederne må dog ikke anvendes på private websites. Billederne skal, såfremt de anvendes på undervisnings-stedets website, uanset om de vises direkte eller blot kan hentes/vises ved at følge et link, være krediteret Palle Bruselius og med tydelig angivelse af, at de ikke må anvendes i andre sammen-hænge, kommercielle eller ej. Billederne skal være forbeholdt kursisterne. Der må således ikke være offentlig adgang til billederne
Billederne må ikke gøres til genstand for kommerciel anvendelse eller videresalg uden forudgående skriftlig aftale med Palle Bruselius.
Ønskes et eller flere billeder anvendt til kommercielle formål, bedes man venligst kontakte Palle Bruselius.