.

Photoshop Elements 2.0 - i farver

PSP7

 

 

 

 

 

Øvelsesfiler her.

Links

Adobe
Producenten af Photoshop Elements. Hent opdateringer her. Du kan også hente en gratis Starter-version af programmet Photo Album, der arbejder fint sammen med Photoshop Elements 2.0

Alien Skin
Dette er nogle af de skrappe drenge, når det gælder udvikling af plug-ins (filtre). Du kan downloade en demo-version af deres berømte Eye Candy plug-in, der indeholder en masse flotte filtereffekter. De har dog også en del andre ting på repertoiret.

Andromeda
Et firma der udvikler plug-ins (filtre) af meget høj kvalitet. Tag et kig på deres website. Det er absolut kræs for en sulten bøhmand.

Ophavsret

Ophavsretten til alle billedersamt tekst tilhører Palle Bruselius, bortset fra de nedenfor nævnte. Copyright 2001, 2002, 2003 og 2004 by Palle Bruselius.
Billederne må anvendes til private formål samt undervisning, hvor hæftet benyttes som undervisningsmateriale. Billederne må ikke vises offentligt, bortset i undervisningslokalet. Billederne skal være forbeholdt kursisterne, og der må således ikke være offentlig adgang til billederne, herunder heller ikke på undervisningsstedets website. Billederne må ikke anvendes i andre sammenhænge, kommercielle eller ej. Billederne må ikke anvendes på private websites eller på anden måde offentliggøres af private.
Billederne må ikke gøres til genstand for kommerciel anvendelse eller videresalg uden forudgående skriftlig aftale med Palle Bruselius..
Ønskes et eller flere billeder anvendt til kommercielle formål, bedes man venligst kontakte Palle Bruselius.