.

Photoshop Elements 3.0

PSP7
Hæftet er udgået fra forlaget


 

 

 

 

Links 
Adobe - Producenten af Photoshop Elements. Hent opdateringer her.

Alien Skin
Dette er nogle af de skrappe drenge, når det gælder udvikling af plug-ins (filtre). Du kan downloade en demo-version af deres berømte Eye Candy plug-in, der indeholder en masse flotte filtereffekter. De har dog også en del andre ting på repertoiret.

Andromeda
Et firma der udvikler plug-ins (filtre) af meget høj kvalitet. Tag et kig på deres website. Det er absolut kræs for en sulten bøhmand.
 
Ophavsret
Ophavsretten til alle billeder samt tekst tilhører Palle Bruselius, bortset fra de nedenfor nævnte. Copyright 2001, 2002, 2003, 2004 og 2005 by Palle Bruselius.
Billederne må anvendes til private formål samt undervisning, hvor hæftet benyttes som undervisningsmateriale. Billederne må ikke vises offentligt, bortset i undervisningslokalet. Billederne skal være forbeholdt kursisterne, og der må således ikke være offentlig adgang til billederne, herunder heller ikke på undervisningsstedets website. Billederne må ikke anvendes i andre sammenhænge, kommercielle eller ej. Billederne må ikke anvendes på private websites eller på anden måde offentliggøres af private.
Billederne må ikke gøres til genstand for kommerciel anvendelse eller videresalg uden forudgående skriftlig aftale med Palle Bruselius.
Ønskes et eller flere billeder anvendt til kommercielle formål, bedes man venligst kontakte Palle Bruselius.