Photoshop Elements 5.0

PSP7
På denne side kan du downloade de øvelsesfiler, der anvendes i hæftet 'Photoshop Elements 5.0'. Filerne er pakket i zip-arkiver og er organiseret efter kapitel. For at pakke filerne ud, skal du anvende WinZip eller lignende programmer. Du kan ligeledes downloade ekstra kapitler i pdf-format.
Ønsker du ikke at downloade filerne og de ekstra kapitler, kan du i stedet bestille dem på cd-rom ved at sende en e-mail til mig. Cd'en koster kr. 50,-. Betaling skal ske enten kontant eller ved overførsel til bankkonto.Der sendes ikke pr. efterkrav.
For at læse pdf-filer, skal du have Adobe Reader installeret.

Øvelsesfiler:
I gang med Photoshop Elements 5.0
I gang med Full Editor
Billedbehandling - retouchering og reparation
Raw-format
Udgiv med Photoshop Elements 5.0

Ekstra kapitler
Ekstra kapitler
Appendiks 1: Animation

Øvelsesfiler til ekstramateriale
Ekstrakapitler
Appendiks 1: Animation

Links 
Adobe - Producenten af Photoshop Elements. Hent opdateringer her.

Alien Skin
Dette er nogle af de skrappe drenge, når det gælder udvikling af plug-ins (filtre). Du kan downloade en demo-version af deres berømte Eye Candy plug-in, der indeholder en masse flotte filtereffekter. De har dog også en del andre ting på repertoiret.

Andromeda
Et firma der udvikler plug-ins (filtre) af meget høj kvalitet. Tag et kig på deres website. Det er absolut kræs for en sulten bøhmand.

Ophavsret
Ophavsretten til alle billeder samt tekst tilhører Palle Bruselius, bortset fra de nedenfor nævnte. Copyright 2004, 2005 og 2006 by Palle Bruselius.
Billederne må anvendes til private formål samt undervisning, hvor hæftet benyttes som undervisningsmateriale. Billederne må ikke vises offentligt, bortset i undervisningslokalet. Billederne skal være forbeholdt kursisterne, og der må således ikke være offentlig adgang til billederne, herunder heller ikke på undervisningsstedets website. Billederne må ikke anvendes i andre sammenhænge, kommercielle eller ej. Billederne må ikke anvendes på private websites eller på anden måde offentliggøres af private.
Billederne må ikke gøres til genstand for kommerciel anvendelse eller videresalg uden forudgående skriftlig aftale med Palle Bruselius.
Ønskes et eller flere billeder anvendt til kommercielle formål, bedes man venligst kontakte Palle Bruselius.