Links

- til gode venner

Lejre Kunstforening har til stadighed udstillinger og andre arrangementer på tapetet. En meget aktiv og spændende kunstforening. Kig ind på deres hjemmeside.

Lejre Fotoklub
Jeg var med til starte klubben og er næstformand/webmaster for klubben. Klubben har cirka 40 medlemmer. Besøg klubbens hjemmeside.

Hvalsø Bio
En lille provinsby som Kirke Hvalsø er egentlig ikke det logiske fundament for en succesfuld og fuldt moderne biograf, der hvad forestillinger og udstyr angår, kan hamle op med de store biografer i hovedstaden. Men det er lige, hvad Hvalsø Bio gør. Kontrollér det ved selvsyn ved at besøge biografens hjemmeside Klik her.
Biografen står sammen med filmmakkerparret Wikke & Rasmussen bag den årlige FilmFestIHvalsø - en anderledes og meget spændende filmfestival. Jeg er aktiv som presseansvarlig for filmfestivalen.

Kulturkaravanen. En herlig forening i Kirke Hvalsø. Foreningen er hvert år arrangør af en stribe koncerter med spændende navne. Besøg deres hjemmeside.

Lejre Museum
Et lille og anderledes museum med en anden udstillingsform end de fleste andre museer.
Museet lægger hvert år lokaler til udstillingen af billederne fra Lejre Fotomaraton. Besøg museets hjemmeside  - eller endnu bedre: besøg museet.

Helge Nordstrøm og Christella Bamford
To fantastisk dygtige og spændende kunstnere. Kig ind på deres hjemmeside: www.henochba.dk

Midnight Blue Project

Et soul jazz band, der leverer vaskeægte groovy musik til både fødder og hjerne. Jeg spiller selv congas og percussion i bandet. Kig på bandets hjemmeside her - og hør bidder af vores demo-numre samt se en musikvideo med bandet.