Om mig selv

Mit "generalieblad" er alenlangt. Min nysgerrighed - og en vis portíon rastløshed - har bevirket, at jeg har beskæftiget mig med mange ting, siden jeg forlod skolen med en hæderlig realeksamen.

Blandt de mange ting, jeg har på samvittigheden, er et medejerskab af et lille pladeselskab i den første halvdel af firserne. Jeg gav den som tekstforfatter, pr-mand, grafisk designer og lignende i den sammenhæng. Sjovt, hårdt og økonomisk overordentligt problematisk.

Jeg har gennem årene konstant vendt tilbage til det grafiske i forbindelse med tryksager og webdesign, herunder også interaktiv undervisning, hvor jeg dog især tog mig af at skrive konceptet og undervisningsteksterne.

Sproget interesserer mig. Derfor er min karriere også blevet præget af journalistisk og andet sprogarbejde - og som det fremgår med al tydelighed af dette website - et forfatterskab, der omfatter en masse bøger, kursusmaterialer og hæfter om IT-relaterede emner. En del opgaver som forlagsredaktør er det også blevet til.

Som journalist har jeg både arbejdet freelance, som leder af en lokalradio, som skrivende medredaktør af et computertidsskrift (det var i de glade dage, hvor Amigaen var den fedeste computer) og som lokaljournalist på først Midtsjællands Folkeblad - siden Lejre Lokalavis.

En stor aktivitet er fotografiet - se de relevante links her på websitet. Denne interesse er dokumenteret fint der, synes jeg. Jeg er medstifter af Lejre Fotoklub.

I 2011 blev jeg medlem af det nyetablerede soul jazz band Midnight Blue Project, hvor jeg spiller congas og percussion. Se mere om bandet her - der finder du også en række 45 sekunders klip af demo-optagelser samt en musikvideo med bandet.

Jeg er bosat i Kirke Hvalsø - midt på Sjælland - og det passer mig fint. Lys, luft, grønt og behageligt provinsielt  tre kvarters transport fra København, hvis jeg skulle få trang til et besøg i hovedstaden.

Hjemmelivet præges af min elskede viv - og to katte.